Geboekt!!
Door: mariska vossen
Blijf op de hoogte en volg Mariska
30 Juni 2012 | Nederland, Ospel
Mijn afscheidsfeestje stond in het laatste weekend van juli gepland maar mijn goede planning en ik zijn erachter gekomen dat ik dan terugkom uit Malta. eventjes een andere oplossing bedenken dus.. Komt goed ik zal niemand zonder afscheid verlaten.
Hierbij dus mijn eerste 'reis'verslag. De volgende zal (als alles naar wens verloopt) vanuit Denemarken geplaatst worden. Voor degene die ze gaan lezen; reacties vind ik leuk!
XX
01 Juli 2012 - 08:06
Esther:
Hey Mariska
Wat goed om te horen dat je er zin in hebt en al bijna alles is geregeld!
Tot vanmiddag dan kletsen we dan verder
Gr Esther -
01 Juli 2012 - 09:25
Laura:
Nu is 't dan echt "officeel" :) Klinkt goed allemaal! En dat fietsen... dat komt ook wel goed! Als dat 't enige minpunt is... -
01 Juli 2012 - 20:03
Janneke:
Ik ga ze sowieso lezen! Kan niet wachten op de andere verslagen, alhoewel ik je wel ga missen hoor. Maaar, ik kom na tuurlijk gewoon langs in Denemarken!
X -
08 Juli 2012 - 13:39
Lieke:
Heb je al een fiets geregeld dan? Misschien moet je er een paar reserve zien te regelen aangezien jij ze er nogal snel doorheen brast hahaha anders wordt het lopen en dat zal geen half uur zijn. (niet aardig van mij dit)
Ik wens je natuurlijk heel veel plezier mariska :) en kom zodra je weet waar alle leuke plekjes zijn snel naar je toe! -
28 Juli 2012 - 18:17
De Meeuwtjes:
He Mariska, 't was al stil zonder jou in ospel nu helemaal hahahaha!! Heel veel plezier en suc6 in Danmark!! Groetjes de Overbuurtjes -
14 Augustus 2012 - 12:18
''mamsie'':
Hee dochterlief ook ik kan niet achterblijven om te reageren, nog 1 nachtje slapen en dan is het zover, spannend, gelukkig hoeven we morgen nog geen officieel afscheid van jou te nemen want we komen zondag/maandag een paar daagjes samen met jou vakantie vieren te Odense, heb er zin in. Geen gestress voor de laatste uurtjes en succes met het leukste werkje nl: '' inpakken", xxx mamsie